Kontakta oss

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig bästa möjliga service. Därför är personlig support en stor del av Hygiengrossisten. Kontakta oss gärna via telefon eller e-post för att få hjälp av vårt team.

Mail: info@hygiengrossisten.se
Tel:   010 251 5151

 

Välkommen till oss

Hygiengrossisten är en svensk e-handel som startades år 2018 i Motala, för att tillgodose kunders behov av miljösmartare hygienprodukter med hög kvalitet till ett förmånligt pris. År 2020 köptes domänen upp av Bossgårds P&T Ab och flyttade rörelsen till Norrköping. 

Vi är en e-handel som bedriver inköp och försäljning av miljömärkta- och ekologiska hygienartiklar samt strumpor på nätet.  Vi arbetar konstant med att se hur Hygiengrossisten kan bidra till ett bättre miljövänligt alternativ. Vi tror på trenden som alltmer växer fram i samhället, att konsumera så att det gynnar vår planet. Hygiengrossistens vision är att människor på ett så tryggt och enkelt sätt ska kunna handla miljömärkta och ekologiska hygienartiklar med hög kvalité utan några större prisskillnader. Vi vill att människors konsumtions, skall på enklast möjliga sätt kunna ge möjligheten att ersätta deras vardagliga produkter som missgynnar miljön och sin egen hälsa. Produkter som leder till ett mer funktionellt och hälsosamt liv utan att generera negativ miljöpåverkan.

Vi vill stärka engagemanget kring miljö- och livsstilsfrågor hos unga såväl som hos äldre. Idag kan vi se att de alltmer blir vanligt att människor aktivt försöker att uppnå en mycket grönare livsstil. Medvetenheten kring ekologiskt är välkänd gällande mat & dryck. Men det är minst lika viktigt att tänka på vad man bl.a smörjer in sin kropp med, men kanske allra viktigast, vad man har i sin kropp.

Ett av våra mål är att se till så att fler människor bli mer medvetna om vikten av att faktiskt handla och använda rätt produkter, både för sin egen och vår planets skull.