Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Hygiengrossisten

Skränge 1
61031 Vikbolandet 
Norrköping


Organisationsnummer: 559256-8306

 

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Swish

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans

   PostNord Ombud Max 1 kg: 66 Kr

   PostNord Varubrev: 49 Kr

PostNord Varubrev levereras till postlåda. Dock om paketet är för stort blir ni som kund kontaktad via sms eller mail, om att paketet hämtas från närmaste ombud.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 2-6 dagars leveranstid. I vissa fall där produkterna är slut kan leveranstiden vara längre. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Ni som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Ej uthämtat gods

Om godset ej hämtas ut tar vi en avgift på 250SEK för returkostnad samt administriva avgifter. 

Vid retur var vänlig att kontakta oss via info@hygiengrossisten.se och meddela oss att ni vill retunera varan. Glöm ej att skicka med ordernumret i mejlet, sedan skickar vi en retursedel till dig via mejl. Viktigt att notera är att ej skicka med vanlig post utan med spårningsummer då det inte kan garanteras att försändelsen kommer fram. Vid retur tar vi ut en avgift på 49kr som debiteras i efterhand. (gäller ej vid byte eller reklamation, då är returen kostnadsfri)

Av hygienskäl är produkter som strumpor, stödstrumpor och stödstrumpbyxor med undantag från ångerrätten, så måste vid en sådan retur produktens förpackningen vara obruten och produkten helt oanvänd. Bytesrätt vid felaktig storlek gäller ej om produkten är provad.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har ni rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Ni ångrar erat köp genom att inom 14 dagar från att ni mottagit er beställning (eller större del av) meddela oss så skickar vi er en retursedel. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Vid önskat byte ber vi er vänligen att lägga en ny order på produkten som ni vill byta till. Vänligen notera detta i anteckningar vid eran nya order ! Ordern skickas direkt inom den angivna leveranstiden och ni får ett nytt kvitto eller en ny faktura. Eran föregående order returnerar ni som vanligt enligt ovan, och denna kommer att krediteras/återbetalas när vi tar emot returen.

Observera att ni alltså vid ett byte kommer att få en ny faktura eller nytt kvitto. Så snart vi tagit emot eran retur av föregående order kommer första faktura eller betalning att makuleras eller återbetalas (om den redan är betald).

Om ni som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Reklamation

Vill ni reklamera en produkt som på något sätt är defekt eller felaktig i sin produktion? Kontakta vår kundtjänst antingen på Tel 010-251 51 51 eller via Mail info@hygiengrossisten.se. Förtryckt returetikett hittar ni längre ner på denna sida. Tillsammans med returetiketten och produkten skickar ni tillbaka det ni önskar reklamera. ( Kunden står för returportot ) För att en reklamation ska kunna godkännas behöver vi få in produkten så tillverkaren kan göra en undersökning över vad som är felaktigt.

Returer skickas till:
Hygiengrossisten

Skränge 1
61031 Vikbolandet

Norrköping

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR (General Data Protection Regulation) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Se fullständig integritetspolicy, klicka här: https://www.hygiengrossisten.se/integritetspolicy/

Kampanjer

Kampanjkoder kan kombineras med redan nedsatta priser i hela butiken dock kan de desvärre inte kombineras med andra rabattkoder eller utomstående kampanjer. Rabattkoder kan inte kombineras med prisgaranti.

Force Majeure

Bossgårds P&T AB / Hygiengrossisten är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Ånger-Reklamationsblankett

Denna blankett nedanför kan användas när konsumenten vill ångra ett avtal, enligt reglerna i lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59).
Konsumenten har även möjlighet att ångra sig på annat sätt än med blanketten men rekommenderas alltid att spara underlag som visar att han eller hon har ångrat sig. Denna blankett skall också användas om man vill reklamera en produkt.

Blanketten ska fyllas i och återsändas bara om ni vill ångra avtalet eller reklamera produkten.

Skriv ut blanketten nedan, fyll i streckade områden och skicka till Hygiengrossisten antingen inscannad/fotad till info@hygiengrossisten.se

Information om konsument:

Kund:_______________________________________

Adress:______________________________________

Telefonnummer:_______________________________

E-post:______________________________________

Jag meddelar härmed att jag ångrar/reklamerar min order. 

Ordernummer:________________________________

Beställningsdatum:_____________________________

Ort:_________________________________________

Datum:______________________________________

Underskrift:___________________________________

Vill ni skicka per brev så skickar ni till följande adress:

Hygiengrossisten
Skränge 1
610 31 Vikbolandet

Hygiengrossisten ägs och drivs av Bossgårds P&T Ab. Org nr: 559256-8306